Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012


ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ & ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ - Ε.Ε.

ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΟ ΝΟΜ. ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

(Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012)

Το Δ.Σ. της Β΄ Ε.Λ.Μ.Ε. Αιτ/νίας προσκαλεί όλους τους συναδέλφους μόνιμους και αναπληρωτές στην τακτική ετήσια εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Ένωσης την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012, στην αίθουσα «ΑΝΕΣΙΣ» στο Αγρίνιο και ώρα 9:00 πμ καθώς και στην ψηφοφορία που θα ακολουθήσει στο 2ο και 6ο Γυμνάσιο Αγρινίου με έναρξη 1:30 μμ, με το παρακάτω πρόγραμμα:

 

ΜΕΡΟΣ Α΄: Γενική Συνέλευση στην Αίθουσα «ΑΝΕΣΙΣ»

¨       Διαπίστωση απαρτίας 9:00 πμ.

¨       Εκλογή Προεδρείου Συνέλευσης

¨       Έκθεση Ε.Ε. - Οικονομικός Απολογισμός

¨       Απολογισμός Αιρετών

¨       Εκλογή εφορευτικής επιτροπής

¨       Κριτική στα πεπραγμένα

¨       Ψηφοφορίες.

 

ΜΕΡΟΣ Β΄: Ψηφοφορία στο 2ο και 6ο Γυμνάσιο Αγρινίου

  1. Η ψηφοφορία διαρκεί από 1:30 μμ έως 7:00 μμ.
  2. Το Δ.Σ. αποφάσισε ομόφωνα, λόγω της άσχημης έως τραγικής οικονομικής κατάστασης που βιώνουμε όλοι μας, να προτείνει προς τη Γ.Σ. της Β΄ Ε.Λ.Μ.Ε. η ετήσια συνδρομή να μειωθεί για φέτος στα 20 ευρώ. (Υπενθυμίζουμε ότι από το συνολικό ποσό κάθε συνδρομής τα 15 ευρώ αποστέλλονται στη Ο.Λ.Μ.Ε.).
  3. Η τακτοποίηση των συνδρομών μας μπορεί να γίνεται κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης και κατά τη διαδικασία της ψηφοφορίας.
  4. Η παρουσία όλων μας είναι σήμερα απαραίτητη όσο ποτέ άλλοτε. H συνέχεια της Ε.Λ.Μ.Ε. καθορίζεται και από τη συμμετοχή μας στις εκλογικές διαδικασίες.
  5. Οι υποψηφιότητες για νέο Δ.Σ. - Ε.Ε. & αντιπροσώπων Α.Δ.Ε.Δ.Υ. θα γίνονται δεκτές στα γραφεία της Β΄ Ε.Λ.Μ.Ε. μέχρι την Παρασκευή 23/11/2012 και ώρα 8 μμ. Καμιά υποβολή υποψηφιοτήτων δεν θα γίνει δεκτή μετά την παραπάνω ημερομηνία.
  6. Παρακαλούνται οι διευθυντές των σχολείων να ενημερώσουν το Σύλλογο των Καθηγητών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου